Annonser

Här annonserar våra medlemmar kostnadsfritt. Vi rensar bland annonserna ca varannan månad. Som annonsör får du då ett mail med förfrågan om annonstiden ska förlängas. Vi förbehåller oss rätten att redigera annonstexter innan de publiceras på sidan.
Skicka Ditt annonsmaterial till webmaster@frieser.se


*SÅLD*
Friesersto till salu!

Pga upphörande med vår avelsverksamhet säljer vi nu stamboksstoet Helena van Rijnwoude (Maurus 441 x Time 398) född 2010, stostam 11, inavelskoeff. 0,59%, ca 158 cm mkh.

Helena har tre mycket bra gångarter med ett enormt tryck och svävmoment i traven. Hon är orädd och framåt ute i skogen, går fram överallt och har stort självförtroende. Inga problem att vara ensam i hage och stall. Hon betäcktes som 4-åring och efter konstaterad dräktighet (på första brunsten) påbörjades inridning (insutten och skrittad på med ledare) under hösten 2014, men ej mer än så pga dräktigheten. Står nu hos duktig unghästutbildare som har erfarenhet av frieserhästar för vidare inridning/grundutbildning. I priset ingår utbildning oktober månad ut om så önskas.

Första kontakt sker med mig (ägare) och vid seriöst intresse förmedlas kontakt med tränaren. På vår FB-sida finns ett album med bilder och även några filmer. Fler bilder, stamtavla och mer info kan skickas. Se www.barkerydsfrieser.se (där finns också en länk till vår FB-sida) för mer information, maila på info@barkerydsfrieser.se eller ring Lena 0735-141466

2016-05-01


Upp